• Mád Község Önkormányzata a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében 2019. március 22-én pénteken a településen és környékén hulladékszedést szervez, melyre várja a település lakosait!

   

  Találkozási pont: Mádi Általános Iskola Rákóczi utca 69. szám


 • 2019. március 14-én délután tartottuk az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseiről való megemlékezést. Koncz Ferenc országgyűlési képviselő ünnepi beszéde után a Koroknay Dániel Tehetséggondozó és Általános Iskola tanulóinak ünnepi műsorát tekinthettük meg. Felkészítő pedagógusok: Erdei Zoltánné, Molnárné Szalóczi Renáta és Popovicsné Márkus Krisztina voltak.

 • A dokumentum nagyobb méretben megtekinthető, letölthető innen:

  https://drive.google.com/file/d/0B5HuzErOjFa0cERDckFoT0dqTnR3X1V6eGdYZnUzZ3ZHNElv/view?usp=sharing

   

 • A március első szerdáján tartott klub gyűlésen nőnap apropójából szórakoztató műsorokkal kedveskedtek a Nyugdíjas klub tagjai. Polgármester úr a jeles nap alkalmából köszöntötte a nyugdíjas hölgyeket és megköszönte egész éves aktív közreműködésüket a község életében. A közös éneklést vicces torna, humorpercek és mókás tánc követte. A finom sütemények most sem maradhattak el.

 • Mád Község Önkormányzata a nemzetközi nőnapon idén is megünnepelte a hölgyeket. Tatárka József polgármester úr köszöntőjében kiemelte, hogy településünk és az Önkormányzat nagyon sokat köszönhet a nőknek. A beszéd után László Attila a 2011-es Csillag születik tehetségkutató verseny nyertese szórakoztatta remek előadásával a megjelenteket.

 • Mád központjában, jó infrastruktúrával, jól megközelíthető helyen, utcafronton álló, az 1800-es évek végén épített ingatlan eladó. Az épület családi házként épült, melyet később tornateremmé alakítottak át. Műszaki állapota felújítandó, jelenleg raktárként funkcionál.

 • 2019.02.23-án immáron hagyományt teremtve második alkalommal is megrendezésre került az Egészségnap Mádon. A Révészné Klinghammer Éva, a Községi Könyvtár és a Művelődési Ház szervezésében megvalósuló esemény fő témái a diabétesz és a keringési betegségek voltak. A szakmai előadások után könnyed tornával mozgattuk át az érdeklődőket.

Oldalak