Hibaüzenet

Strict warning: Declaration of views_ifempty_handler_field::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate(&$form, &$form_state) _registry_check_code() függvényben (/home/madhu/public_html/includes/bootstrap.inc 3066 sor).

Jol-Vad Bt.

Szerencs-Ond

A JOL-VAD Bt. igazán összetett, komplex kikapcsolódást és szórakozást biztosít  vendégei számára.

A vadászat szerelmesei maximálisan kiélvezhetik az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Lehetőség van kedvezményes feltételekkel a Magyarországon honos összes faj vadászására. Emellett a Vadász Panzióban megszálló vendégeket igény szerint teljes ellátás is várja.

Aki másra, ám mégis izgalmas és szórakoztató programra vágyik, annak kiváló lehetőség a Levente Lőtér fölfedezése.

Az abszolút laikusok és kezdők is bátran ellátogathatnak ide, hiszen szakszerű koronglövészet és céllövészet oktatást is igénybe vehetnek azok, akik még csak ismerkednek ezzel a különleges sporttal. A profibbak pedig kedvükre válogathatnak a céllövészet, koronglövészet, korongvadászat, légfegyveres lövészet és íjászat között.

További szórakozást és kikapcsolódást jelent a környék fölfedezése, ahol lehetőség van lovaglásra, teniszezésre, túrázásra, strandolásra, vár-látogatásra és finom borok kóstolására.

 

Elérhetőség:

Telefonszám: +36-70/702-5405

E-mail: jolvad@gmail.com

Web: http://www.jolvad.hu