Az út neve: gazdálkodni és gazdává válni

Nyomtatóbarát változat

Az út neve: gazdálkodni és gazdává válni

 „Alapozd meg most a hosszú távú biztos megélhetésed”

 

A Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft., mint a térség fejlesztéséért felelős munkaszervezet célul tűzte ki, hogy a jelenlegi kedvezőtlen demográfiai tendenciák megállítására olyan lehetőségeket teremtsen minden Tokaj-Hegyalján élő számára, amely vonzóvá tudja tenni a borvidéken való életet és megmaradást.

 A Tokaji Borvidék természeti adottságai sokféle módot teremtenek erre. A szőlő és borkultúra mellett a mezőgazdaság egyéb ágazatai is biztos megélhetést teremthetnek az itt élők számára. Az új lehetőségek megismertetésével egy alternatív választást ajánlunk. Ez rövid úton, de hosszú távon is biztos megélhetési forrást vagy jövedelem kiegészítést jelent, könnyebbé téve az itt élő és dolgozni akaró emberek életét.

Kedves Helyi Fiatal!

Először, egy átfogó térségi fejlesztés első állomásaként Téged szeretnénk meghívni, hogy megismerd  a borvidékben és annak mezőgazdaságában rejlő potenciált és az általunk kínált lehetőségeket.

Segíteni szeretnénk!

Ha még nem vagy 40 éves és dolgozni szeretnél vagy munka mellett szeretnél anyagilag tovább erősödni, akkor szeretettel várunk azon a fórumon, melyet 2016. április 18-án (hétfőn) 18 órakor tartunk a Szerencsi Városi Kulturális Központban. (3900 Szerencs Rákóczi vár)

Gyere és indulj el a gazdává válás útján, Velünk!

 

Dubóczki Dorina          

projektkoordinátor

Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft

mobil: +36(20)402 2528

email:dorina.duboczki@tbft.hu