Tájékoztatás a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatról

Nyomtatóbarát változat
 
 
 
 
 
 
Kedves Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Polgártársunk!
 
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy a Miniszterelnökség és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormány-hivatal lehetőséget biztosított arra, hogy 2019. augusztus és szeptember hónapban – INGYENES pénzügyi segítségnyújtás céljából – a kormányablakbusz segítségével és a helyben működő tele-pülési ügysegédek révén - eljuthatunk Önhöz és az alábbi szolgáltatásainkat kínálhatjuk amiskolci irodájának munkatársai és a Magyar Nemzeti Bank alkalmazottai által:
 
1. általános tanácsadás pénzügyekben minden témában
2. segítségnyújtás meglévő pénzügyi problémák megoldásában
3. állampolgári bejelentés a Magyar Nemzeti Bank részére – segítség a megírásban, a beje-lentés átvétele és továbbítása a címzetthez
4. fennálló jogvita rendezéséhez a Pénzügyi Békéltető Testülethez történő eljutás segítése, kérelemnyomtatvány kitöltésének segítése, átvétele, eljuttatása
5. tájékoztatás és oktatás bármely pénzügyi témában
 
Miskolci irodánk ezzel párhuzamosan folyamatosan áll rendelkezésre, elérhetőségei az alábbiak:
 
Cím: 3530 Miskolc, Szemere Bertalan u. 2. I. em. 10.
Tel.: 30/487-3609
 
Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00-14:00
Szerda:10:00-16:00
Csütörtök: 8:00-14:00
 
 
Ha pénzügyi döntés előtt áll és a megfontolt választáshoz hiteles, pártatlan tanácsra van szüksé-ge, fizetési nehézségekre keres megoldást vagy egyszerűen csak szeretne kiigazodni a pénzügyi útvesztőkben, forduljon bizalommal munkatársunkhoz!
Bármilyen pénzügyi témáról van szó, személyes segítség kérhető attól a kollégától, aki a kor-mányablak busz segítségével eljut az Ön településére.
A Magyar Nemzeti Bank ügyfélszolgálatát ettől függetlenül is bármikor megkeresheti személye-sen: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39. (Krisztina Plaza)
 
 
Személyes ügyfélfogadás:
Hétfő: 8 - 18
Kedd: 8 - 17
Szerda:10 - 17
Csütörtök: 8 - 17
Péntek: 8 - 15
 
E-mailben: info@mnb.hu
Postai úton: Telefonon:
1534 Budapest BKKP Postafiók: 777 06-40-203-776
 
Ha egy konkrét pénzügyi probléma már fennáll, érdemes megkeresni a Pénzügyi Békéltető Testü-letet a Budapest. XIII. kerület Váci út 76. (Capital Square Irodaház), ahol ingyenes jogvitamegoldás érhető el. És hogy hogyan lehet idáig eljutni, azt szintén megtudhatja tanácsadónktól, a kor-mányablak busz elviszi őt Önhöz augusztusban és szeptemberben.

 

További információ: 

https://drive.google.com/file/d/0B5HuzErOjFa0M3h1WmJDR3dNLWRaQkUxcWxFOVlfYWJVdjRj/view?usp=sharing