• Idén - a hagyományoktól eltérve - szélesebb korosztályt már, a 65 éven felülieket is megajándékozta Mád Község Önkormányzata az Idősek Napja alkalmából. A házhoz vitt csomagokat nagy örömmel fogadták az ajándékozottak. A teljesség igénye nélkül néhány fotót közlünk az átadás örömteli pillanataiból. A csomagokon túl még egy meglepetéssel készülünk az idősek számára, nagy szeretettel várunk minden szépkorút 2019.

  • Idén - a hagyományoktól eltérve - szélesebb korosztályt már, a 65 éven felülieket is megajándékoztuk Idősek Napja alkalmából. A házhoz vitt ajándékcsomagokon kívül nagy szeretettel várunk minden szépkorút 2019. december 11-én (szerdán) 15 órától tartandó Operett délutánunkra. Az előadáson során Somogyi Katától, a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház művésznőjétől egy összeállítást hallgathatunk meg a legnépszerűbb és legszebb magyar dalokból, nótákból és operettekből.

  • A hagyományokhoz hűen novemberi találkozóját nyilvánossá tette a Nyugdíjas Klub. A klub életét érintő információk megbeszélése, a Didergőre való készülődés majd a névnaposok köszöntése után szeretettel várták a Márton napi mulatságra érkező vendégeket. Szép számmal érkeztek érdeklődők akiket megkínáltak az alkalomra készült hagyományos libazsíros-hagymás kenyérrel, meleg teával és sok-sok finom süteménnyel.

Oldalak