Mádi Kúria Hotel*** és Rendezvényközpont

Nyomtatóbarát változat
3909 Mád, Rákóczi utca 48.

 


Tel: +36 30 375 9143

email: info@grossmannhaz.hu

 

Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához

 

 

A természet csodái, a múltat idéző történelmi emlékek, a helyi gasztronómia, az autentikus kézműves közösség és természetesen a hagyományőrző borpincék szebbnél szebb borai – mi mást kívánhatna a pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyó utazó. A Mádi Kúria mindenhez otthonos szállást biztosít, csapatunk pedig kulcsot ad ahhoz, hogy a Zemplénben megbújó ékszerdoboz, Mád község és tájéka feltárhassa titkait és kincseit Ön előtt is. 

 

Háromcsillagos superior szállodánkban grillterasszal, hangulatos 50 fős étteremmel, 23 jól felszerelt, légkondicionált szobával, tárgyaló teremmel, 120 főt befogadó konferencia központtal, kültéri medencével várjuk kedves vendégeinket. A Mádi kúria Hotel tökéletes helyszíne az esti beszélgetéseknek, borozgatásoknak. Megízlelhetik Tokaj-Hegyalja híres borait, hiszen borlapunk kínálata felsorakoztatja a környék legismertebb borászait és pincészeteit.

 

A Tokaj-Hegyaljai csillagtúrák remek kiindulópontjaként a Mádi Kúria csapata vendégeink számára örömmel állít össze és szervez meg hangulatos pince-és dűlőtúrákat, illetve olyan természetjáró, vagy kulturális programokat, amelyek folyamán megismerkedhetnek mindazzal, amit a táj kínálhat a kíváncsi utazónak.

 

Jöjjön el barátaival, családjával, fedezzék fel a környéket, legyenek a vendégeink! Keressenek életre szóló, spirituális élményt, vagy vágyjanak természetjáró kalandra, várjuk Önöket szeretettel!

 

Tekintse meg videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=W6TJ67fVJDM

               

 


Kényelem

Tech. felszereltség

Étkezés

Szabadidő

Extra

Fizetés