- Mád és környéke
- Önkormányzat
- Tájoló
- Galéria
- Kirándulás
- Közérdekű
- Pályázatok
- Választási információk
Tudja Ön hogy mi a közös Szt. Orbánban, a Barta Pince boraiba, az őshonos szürke marhában és Kerekes Sándor Chefben? Sosem fog rájönni... HACSAK nem látogatja meg a Barta Pince borvacsoráját, a Mádi Újbor Ünnepen Szt. Orbán napján, ahol Kerekes Sándor Chef az éppen készülőben lévő szürke marha szakácskönyvből készíti el az Ön hatfogásos vacsoráját a pincészet boraihoz komponálva.
A MENÜ :
• Szürke marha májpástétom, kovászolt spárga
• Szürke marha sonka, bodzasaláta
• Tányérhús friss zöldségekkel, marha esszenciával
• Marhaoldalas árpagyöngye rizottóval
• Szürke steak, újburgonya, kecskesajt, vargánya
• Citrom posse, eper, aszú habbal
Minden fogáshoz a pince borait szolgáljuk fel (köztük az idei Pannon Bormustra száraz fehérborai közül a legmagasabb pontszámot elért 2011-es Öreg Király dűlő furmintot)!
Szt. Orbán szobrát itatták és vesszőzték érdemei szerint.
…chéfünknek vajon mi lesz a sorsa?
Helyszín: Mád Rákóczi u. 83.
Időpont: 2013. május 25. 18.30
Foglalás: + 36 30 9665 646, vagy: info@bartapince.com
A vacsora ára: 12.900 Ft.