Barta Pince Borvacsorája

Nyomtatóbarát változat

 

Tudja Ön hogy mi a közös Szt. Orbánban, a Barta Pince boraiba, az őshonos szürke marhában és Kerekes Sándor Chefben? Sosem fog rájönni... HACSAK nem látogatja meg a Barta Pince borvacsoráját, a Mádi Újbor Ünnepen Szt. Orbán napján, ahol Kerekes Sándor Chef az éppen készülőben lévő szürke marha szakácskönyvből készíti el az Ön hatfogásos vacsoráját a pincészet boraihoz komponálva.

 

 

 

A MENÜ :

 

•          Szürke marha májpástétom, kovászolt spárga

•          Szürke marha sonka, bodzasaláta

•          Tányérhús friss zöldségekkel, marha esszenciával

•          Marhaoldalas árpagyöngye rizottóval

•          Szürke steak, újburgonya, kecskesajt, vargánya

•          Citrom posse, eper, aszú habbal

 

Minden fogáshoz a pince borait szolgáljuk fel (köztük az idei Pannon Bormustra száraz fehérborai közül a legmagasabb pontszámot elért 2011-es Öreg Király dűlő furmintot)!

 

Szt. Orbán szobrát itatták és vesszőzték érdemei szerint.

…chéfünknek vajon mi lesz a sorsa?

 

Helyszín: Mád Rákóczi u. 83.

Időpont: 2013. május 25. 18.30

Foglalás: + 36 30 9665 646, vagy: info@bartapince.com

A vacsora ára: 12.900 Ft.