Sajtóanyag

Nyomtatóbarát változat
 

Jó reggelt!Jó napot!Jó éjszakát!Mád

Bizony már reggeltől érdemes a Tokaji Borvidék emblematikus településére ellátogatni, különösen 2016. június 18-án! Ekkor rendezik meg ugyanis Mádon a „Jó reggelt! Jó napot! Jó éjszakát Mád” elnevezésű eseménysorozatot.

Első alkalommal 2014-ben került megrendezésre az egyetlen júniusi estére koncentráló „Jó éjszakát Mád”  rendezvény. Legfontosabb célja  a minőségi szórakoztatás, mind a programok, borok és gasztronómia tekintetében. A program az elmúlt években olyan sikeresnek bizonyult, hogy idén már egész napra kibővülő eseménysorral várják a Mádra érkezőket, így nem csak a borkedvelők, de a családok is találnak maguknak megfelelő programot, számtalan gyerekrendezvény várja ugyanis a legfiatalabbakat is. A kiváló borok mellett a gasztro különlegességek kedvelőinek is kedveznek a szervezők, a mádi sajtkülönlegességek megkóstolásán túl, a Tokaji Borvidék egyetlen fine dinning étterme és  helyi alapanyagokból készült ételek is várják az éhes látogatókat.   A nyitott pincék pedig kihagyhatatlan alkalmat biztosítanak arra, hogy első kézből kóstolhassuk meg a kiváló tokaji borokat, és a borászokkal is koccinthatunk. A kultúrára vágyók se maradjanak otthon, mert  este olyan előadókkal és zenekarokkal találkozhatunk, mint Rost Andrea, Udvaros Dorottya, Ferenczy György és a Rackajam, a Nyughatatlan zenekar, a Kelemen Kabátban, a Lóci játszik, a Kaláka, a Skullcrush vagy a "Sunset Soul"- Kasai Jnofinn, Andrew J, Jász Andris.

Tehát, aki szereti a jó borokat, ételeket és zenét, június 18-án irány Mád, irány Tokaj-Hegyalja! Délelőtt 10-től kifulladásig mindenki talál számára izgalmas programot: sajtműhely látogatás és kóstoló, kertmozi, helyi kézműves termelők bemutatója, kiállítások, gyerekprogramok, borkóstolók, dűlőtúrák várják a látogatókat.

Jegyek kaphatóak a www.broadway .hu oldalon és a helyszínen! Minden jegy és kóstolópohár együttes megvásárlása mellé 1 dl  „Árpád 70”  bor jár a Furmint Alkotóházban.

 

 

Bővebb információ:

www.facebook.com/joreggeltmad

www.facebook.com/jonapotmad

www.facebook.com/joejszakat