Egyéb programok

Nyomtatóbarát változat

 

 

Barta Pince Borvacsorája

 

Tudja Ön hogy mi a közös Szt. Orbánban, a Barta Pince boraiba, az őshonos szürke marhában és Kerekes Sándor Chefben? Sosem fog rájönni... HACSAK nem látogatja meg a Barta Pince borvacsoráját, a Mádi Újbor Ünnepen Szt. Orbán napján, ahol Kerekes Sándor Chef az éppen készülőben lévő szürke marha szakácskönyvből készíti el az Ön hatfogásos vacsoráját a pincészet boraihoz komponálva.

Első Mádi Borház

Az Első Mádi Borház 2011. szeptembere óta a község és Tokaj-hegyalja központjának a „kapuja”. Minden tekintetben az első. Mádra érve ezzel az épülettel találkozhatnak először. A hely elsősége abban is megmutatkozik, hogy úttörőként igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászok munkájának lényegét. Ez az a hely, ami összeköti a mádiakat, hiszen 13 mádi pincészet bora kóstolható itt. A kiváló sajt és sonka különlegességek, illetve meleg ételek pedig a kóstolás utáni „borkorcsolyát” biztosítják. A ház dűlőtúrák kiinduló pontja is egyben. Fedezze fel a mádi dűlők szépségét, borkóstolással egybekötött barangolás közben.

Gusteau Kulináris Élményműhely Programja

10:00 Borász a kertben

Az étterem egyik sajátossága, hogy ételeiket a minőségi mádi fehérborok ihletik. Az Orbán napi mulatság alkalmával is olyan ételeket kínálnak, amelyeket kifejezetten a Szent Tamás Pincészet remek tételeihez készítenek. Borászaik jó hangulatú borkóstolóval várják Önöket, amelyet a következő ételekkel kísérhetnek:

-          Sertéstarja grillen mustáros kencével

-          Korianderes bőrös csirkemell parázsburgonyával és salátával

Gyermekprogramok

Ezen a napon a gyerekeket sem kell otthon hagyni. Több pincészet gyerekbarát környezetben fogadja a vendégeket, a Családi Park is nyitva tart, illetve két helyszínen is gondoskodunk a kicsik és nagyok szórakozásáról.