• A februári nyugdíjas klub témája az asszonyfarsang volt. A vállalkozó kedvű klubtagok farsangi jelmezbe öltözve érkeztek. Az ötletes és színes felvonulást Márió alteregójának érkezése koronázta meg. Természetesen most sem maradhattak el az íncsiklandó sütemények ahogyan a Júliák és Zsuzsannák névnapi köszöntése sem. A klubdélutánt a közös játék és tánc zárta.

 • Január elején megtartotta idei első találkozóját a Nyugdíjas Klub. A klub életét érintő fontos kérdések megtárgyalása után a Veronikákat köszöntötték. A finom sütemények csemegézése közben az elmúlt időszak fotóit nézegették vissza a klubtagok majd csapatépítő vicces játékokkal folytatták a délutánt. A klubest zárásaként a táncoslábú nyugdíjasok jókedvűen mulattak egyet.

 • Szépségápolási előadás lesz a Művelődési Házban 


  2019. január 21-én (hétfőn) 16.00-18.00 óráig

   

 • Az év utolsó összejövetelét tartották a Nyugdíjas klub tagjai. A névnapos Évák köszöntése után Takácsné Éva néni szavalt el egy verset majd karácsonyi dalok éneklésével folytatódott a délután. A mindig finom és látványos sütemények elfogyasztása mellett ünnepi barkácsolással színesítették a klubdélutánt a résztvevők. Kis karácsonyi díszeket készítettek és a karácsonyfa díszítését is kiegészítették felfűzött pattogatott kukoricával.

 • Tájékoztató a kutak vízjogi fennmaradási, jegyzői engedélyezési eljárásáról

   

  A 2018. január 1. napjától hatályos jogi szabályozás – a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény, valamint a vízgazdálkodási hatósági jogkör gyakorlásáról szóló 72/1996. (V. 22.) Korm. rendelet – alapján a vízjogi létesítési engedély nélkül megépített kutakra (vízi létesítményekre) az építtetőnek/tulajdonosnak vízjogi fennmaradási engedélyt kell kérni.

   

Oldalak