• Farsangi hangulatban telt a Nyugdíjasok februári találkozója. A szokásos bőséges sütemény kínálatot a mostani klub délután felülmúlta, az íncsiklandó finom felhozatalból nem hiányozhatott a farsangi fánk sem. A Klub jövőbeli programjainak átbeszélése után következett a névnaposok köszöntése. A találkozó meglepetés vendégei a táncos iskolás gyerekek voltak, akik színvonalas műsorukkal fokozták a hangulatot. Itt is szeretnénk megköszönni nekik, hogy elfogadták a meghívást.

  • Január 22-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Szépség és a Szörnyeteg című zenés mesejátékot tekinthették meg a mádi nagycsoporos óvodás és iskolás diákok. A Nektár Színház által előadott darab nagy sikert aratott a kicsik és nagyok körében. Nagy örömünkre szolgált, hogy a gyerekeken kívül felnőttek: szülők, nagyszülők is elfogadták meghívásunkat.

  • A mádi nyugdíjas közösség kérésének eleget téve Szenior Örömtánc kurzust indítottunk a Művelődési Házban. A nagy létszámú lelkes csapat részére Berta Gizella oktató tartja a foglalkozásokat. A Szenior Örömtánc az idős szervezethez igazított, kíméletes sporttevékenység és „agytorna”, ami a legújabb kutatások szerint eredményesen késlelteti a demencia és az Alzheimer-kór kialakulását. Nincs szükség sem táncpartnerre, sem előzetes tánctudásra.

Oldalak