Mádi udvarház (Gusteau)

Druckversion
3909 Mád, Batthyány utca 51.

Elérhetőségek:

CÍm: 3909 Mád, Batthyány utca 51.

Telefon: +36-47/348-297

Web: http://www.gusteaumuhely.com

http://www.facebook.com/gusteaumuhely

E-mail:http://info@gusteaumuhely.com

 

Gusteau érzés a fine dining és a helyi alapanyagok kereszttüzében

 

Tokaj-hegyalja szívében, Mádon működő éttermünk, a Gusteau Kulináris Élményműhely egy misszióra vállalkozott. Ez nem lehet más, mint a tokaji borok támogatása a gasztronómiában. A világ valamennyi sikeres borvidéke mögött saját konyha áll. A Gusteau egyedi stílusával  elő szeretnénk segíteni, hogy a tokaji bor újra a régi fényében pompázzon.

Nagy hangsúlyt fektetünk a bor-étel párosításokra . Nem ételekhez kínálunk borokat, hanem a borokhoz főzünk. Sok esetben az ételeken azért változtatunk, hogy a hozzájuk felszolgált borok a legszebb arcukat mutathassák.

 Így született meg éttermünk stílusa, ami nem más mint egy finomított-kreatív borkonyha, mely a helyi alapanyagokra fokuszál. Szeretnénk ha minél több regionális élelmiszer gyökeret verne, ezzel is segítve a helyben élő gazdálkodó emberek helyzetét. Ennek okán jött létre például a mádi Terroir kecske is, hiszen a kecskehús kiváló társa a furmintnak.

Éttermünk fő specialitása a borebédek, borvacsorák lebonyolítása. A kiváló hangulatú események során nem csak gasztronómiai élményben részesülnek kedves vendégeink, hanem szakavatott  borászok kísérik a borkészítés rejtelmeibe.

A borvacsoráinkon szereplő pincészetek és boraik komoly tematika szerint kerülnek kiválasztásra, melyhez séfünk Horváth Gábor és szaktanácsadónk Harmath Csaba kreálja az ételeket.

Küldetésünk, hogy a Mádi Udvarházba látogató vendég emlékezetes kulináris élménnyel gazdagodjon.