Fürdők

Printer-friendly version

 

Tarcal (9 km) 

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia Wine&Spa***** szálloda kiemelkedően magas minőségi színvonalon kínálja a wellness, spa és gasztronomia legjavát. Tarcalon, gyönyörű rusztikus környezetben az Andrássy család patináns egykori rezidenciáján várja Önt a kifinomult ízléssel megálmodott, stílusosan kialakított ötcsillagos wellness szálloda.

web: http://andrassyrezidencia.hu/borhotel/

 

Szerencs (10 km) 

A szerencsi fürdő és wellnessház helyet biztosít fitnesz, wellness és rekreációs szolgáltatásoknak.

web: http://www.szerencsifurdo.hu

 

Sárospatak (30 km) 

Sárospatak-Végardó fürdője a 300 méteres mélységből feltörő mélykarszt eredetű termálkincsre épült. A termálfürdő 47-48 °C-os termálvize gyógyulást kínál az izületi és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek. Nőgyógyászati panaszok enyhítésére is alkalmas, sőt ivókúraként is alkalmazható. A fürdőben a termálvizű medence mellett úszó - és gyermekmedence, valamint szolgáltatóegység is található.

web: http://www.vegardofurdo.hu

 

Nyíregyháza (45 km) 

A nyíregyházi Parkfürdő és Aquarius Élményfürdő egy 1,7 hektáros területen elfekvő fürdőkomplexum. A szabadtéri Parkfürdő mellett egy fedett, egész évben üzemelő élményfürdő található, mely egész évben biztosítja a termálvízre és természetes gyógymódokra alapozott prevenciós, egészség-megőrzési, wellness, valamint nagy attraktivitású szabadidős és élményelemekkel egyedi szolgáltatásokat, kimagasló vonzerejű kínálattal.  A multifunkcionális fürdő családi programok alkalmas helyszínéül szolgál, kialakításával és szolgáltatásaival több generáció együttes pihenését, kikapcsolódását biztosítja.

web: http://www.parkfurdo.hu/

 

Tiszaújváros (50 km) 

A strand megjelenésében is látványos létesítmény, amely a legkorszerűbb fürdőtechnikai megoldások felhasználásával lepi meg látogatóit. A hat hektáros területen 5 medence, sportpályák, napozók, játszótér, valamint széleskörű szolgáltatásokat nyújtó kereskedelmi pavilonsor gondoskodik a szép környezetről és a vendégek ellátásáról, pihenéséről.

web:http://www.termal.tujvaros.hu/

 

Miskolctapolca (55 km) 

Európában is egyedülálló a természetes termál-és barlangfürdő. Szikla-alagút vezet a 2 tavimedencéhez, amelyek vize izületi, reumatikus, szív-, és érrendszeri betegségekre, a barlang kristálytiszta, páradús levegője a légutakra van jó hatással. A fürdőzést speciális fényhatások, föld alatt kanyargó pezsgőfürdők teszik különleges élménnyé.

web: http://www.barlangfurdo.hu/